Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Sluiten
skip to Main Content

Het Gebouw

Centrale ligging in Almere

‘De Landdrost’ is een hoogwaardig, modern kantoorgebouw in het centrum van Almere, tussen het Stadhuis en het Flevoziekenhuis. De centrale ligging en de sprekende architectuur zorgen voor grote herkenbaarheid. ‘De Landdrost’ is onderdeel van het stedenbouwkundig plan Oostkavels.

De ontwikkeling van de Oostkavels zorgt voor een afronding van het centrum van Almere. Het centrum biedt veel diversiteit wat betreft kantoren, commerciële voorzieningen en woningen. Geen monocultuur dus, maar een stedelijke vermenging met een veelheid aan functies – wonen, werken, winkelen – met recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals theater, bioscoop en café-restaurants.

Kantoorruimte te huur in Almere - De Landdrost

13.000 m2 kantoorruimte beschikbaar

‘De Landdrost’ bestaat uit twee delen die samen een oppervlakte hebben van ongeveer 22.000 m2 v.v.o. kantoorruimte. De twee bouwdelen zijn volledig van elkaar gescheiden en beschikken over afzonderlijke entrees en installaties. Het eerste bouwdeel bestaat uit ongeveer 9.000 m2 v.v.o., verdeeld over tien bouwlagen. Het is verhuurd aan een hogeschool.

Het tweede bouwdeel bestaat uit ongeveer 13.000 m2 v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over 14 bouwlagen. Dit is beschikbaar voor de verhuur. In de laagbouw die beide bouwdelen met elkaar verbindt, is een parkeergelegenheid met 180 parkeerplaatsen waarvan er 119 parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor verhuur.

Kantoorruimte te huur in Almere - De Landdrost